Algemene voorwaarden

Betaling en annulatie

Veertien dagen voor aanvang van de cursus dient de betaling volledig voldaan te zijn. Annuleren van de cursus kan tot veertien dagen op voorhand.


Annulatievoorwaarden:

  • Annuleren tot 30 dagen voor aankomstdatum: geen onkosten
  • Annuleren 14 dagen of minder voor aankomstdatum: 100% van de totale cursus wordt weerhouden
  • Reservaties gemaakt binnen 10 dagen voor aankomstdatum kunnen niet meer geannuleerd worden (100% van de totale cursus wordt weerhouden)
  • Bij ziekte geldt een afmeldingstermijn van 24 uur waarna u voor een volgende cursus ingeschreven zal worden.

Weersomstandigheden

Bij zeer slechte weersomstandigheden (windstoten boven 80 km / uur, storm, bliksem en dergelijke) zal de cursus uitgesteld worden en een alternatieve datum voorgesteld worden. Bij normale regen zal de cursus gewoon doorgaan.

Overig

In de week voor aanvang van de cursus ontvangt u van ons een e-mail met alle benodigde gegevens. De dagen zullen een duur van 8 tot 10 uur hebben. Afhankelijk van de cursus wordt er op de eerste dag aangevangen met de materiaalkeuring en enige theoretische uitleg. Het is daarom belangrijk dat u direct al uw materialen bij u heeft. Opvolgend zal op locatie de cursus gaan plaats vinden.
Men dient zelf voor een eigen lunch en voldoende drinken te zorgen.

Huur materialen

Gehuurd materiaal dient vooraf ter plaatse voldaan te worden. De verhuurder is verplicht goed werkend, compleet uitgerust materiaal te leveren. Eventuele gebreken en defecten, niet door schuld van de zijde van de huurder, worden kosteloos hersteld. Vermissing en/of schade dient onverwijld direct door de huurder gemeld en vergoed te worden. De volledige huurvoorwaarden zijn op aanvraag beschikbaar en dienen voor aanvang van het huren ondertekend te worden.

Deelname is op eigen risico

Een tip: bevraag bij uw familiale verzekering of u een extra ongevallen verzekering nodig heeft.

Prijzen

Voor onze prijzen van de cursussen en specifieke informatie omtrent de cursussen verwijzen wij naar cursuspagina’s op deze website.